facebook

Переселенка з Луганська обурилася, що в обміннику в неї не прийняли рублі з Кримом, і викликала скандал. Фото та відео

Переселенка з Луганська Дарина Воскресенська поскаржилася, що в українському банку їй не поміняли російські рублі, на яких був зображений тимчасово окупований Крим. На критику жінка відреагувала, пославши всіх людей, “які пишуть їй гидоту”, “гуляти лісом”.

Блогерка потрапила у скандал із російськими рублями

Відповідні відео Воскресенська опублікувала на своїй сторінці в Instagram у форматі сторіз. Зазначимо, що українка займається перманентним макіяжем у Києві й більшість постів в її акаунті присвячені роботі.

Воскресенська, розповідаючи фоловерам про інцидент у банку, показала російські гроші. Вона зазначила: у неї прийняли всі купюри, крім тих, де зображений Крим. Жінка сказала, що не розуміє, чому так сталося.

За її словами, співробітниця фінустанови нібито також не знає, в чому причина. Мовляв, касирка посміялася і зіслалася на правила.

У понеділок, 6 вересня, блогерка знову прокоментувала своє відео. Вона розповіла, що ролик поширили у пабліках і тепер їй пишуть незадоволені користувачі.

Блогерка відповіла на критику

Крім того, у мережі знайшли старі фотографії жінки. На одній із них у геолокації вказано “Донецьк, Росія”. Ще на одному знімку Воскресенська позувала у військовій формі.

Жінка залишила відмітку в соцмережі, де Донецьк названо "Росією"


Дарина Воскресенська

Воскресенська у військовій формі

“Зараз боти починають писати мені погані коментарі”, – поскаржилася блогерка, підкресливши, що нікого образити не хотіла.

Жінка запитала, чому в неї немає права “розповідати про речі, з якими зіткнулася”.

“Так, я родом із Луганська. Так, у нас на цей момент там ходить інша валюта. Не тому, що це ми вибрали, а тому, що там на цей момент так. І шановні мої дорогі люди, які зараз пишуть гидоту, – гуляйте лісом, ось і все”, – заявила вона.

Українка записала відповідь хейтерам

Читайте також:  Дівчинку, в яку стріляла мама, виписали з лікарні. Жінці призначили психіатричну експертизу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.