facebook

“Ще два тижні, і назад до Львова, в цю діру. Бл**ь…” – львівська блогерка назвала Львів «дірою», а львів’ян — дикими

Львівська Instagram-блогерка Каріна Біда, більш відома під ніком wildger, опинилась у центрі скандалу.

Дівчина опублікувала у соцмережі відео з відпочинку, в якому назвала місто Львів «дірою».

Таку заяву вона зробила під час прямої трансляції в Instagram.




«Сиджу, прям такий сум на мене «навалив». Я просто розумію, що мій відпочинок йде до завершення. Ще два тижні, і назад до Львова, в цю діру. Бл**ь…»
, — зазначила вона.

До слова, трансляцію дівчина вела з міста Одеса та розмовляла російською мовою.

Через ці слова на неї посипався гострий хейт. «Чемодан, вокзал, расея», «Якщо ти не любиш своє місто, то і не повертайся в нього», «Діра», — пишуть користувачі під її дописами в Instagram.

Після хвилі хейту блогерка вирішила прокоментувати свою позицію. У своїх Instagram-сторіз дівчина пояснила, що вона любить Львів і не вважає його поганим містом. Але її не влаштовують його мешканці. А ще — блогерка обурилась, що не може розмовляти у Львові російською мовою.

“Я НЕ ГОВОРЮ ПРО ІСТОРИЧНУ СПАДЩИНУ, ЧИ ПРО ТЕ, ЩО ЛЬВІВ — НЕГАРНИЙ. Я ГОВОРЮ ПРО ТЕ, ЩО В НАС ЛЮДИ ТРОШЕЧКИ ДИКІ, РОЗУМІЄТЕ. І, ВСЕ ТАКИ, ЛЮДИ РОБЛЯТЬ МІСТО, А НЕ МІСТО РОБИТЬ ЛЮДЕЙ. В НАС МІСТО ДУЖЕ ГАРНЕ, ЦІКАВЕ, АРИСТОКРАТИЧНЕ. АЛЕ В НАС БІЛЬШІСТЬ ЛЮДЕЙ НЕ ВМІЮТЬ СЕБЕ ПОВОДИТИ. ПРОСТО ТРОШЕЧКИ РАГУЛІЗМ. МОЇ СЛОВА НЕ Є ВИСОСАНІ З ПАЛЬЦЯ. ТОМУ ЩО, НА ПРИКЛАД ВІЗЬМЕМО ЯКІСЬ ІНШІ МІСТА: НУ НЕМАЄ В МІСТАХ ТАКОГО, ЩО ЯКЩО ТИ БУДЕШ РОЗМОВЛЯТИ НА РОСІЙСЬКІЙ МОВІ, ТО З ТОБОЮ СПІЛКУВАТИСЯ НЕ БУДУТЬ. Я КОЛИСЬ ДУМАЛА, ЩО ЦЕ МІФ. НЄ, ЦЕ ПРАВДА. В ІНШИХ МІСТАХ ЛЮДИ ЯКІСЬ ВІДКРИТІ, ЯКІСЬ ДОБРІ. В НАС ВСІ В КОКОНАХ СИДЯТЬ. ВСІ ВСЬОГО БОЯТЬСЯ. БО ЩО ЛЮДИ СКАЖУТЬ”, — КАЖЕ ВОНА.

Додамо, 21-річна Instagram-блогерка Каріна Біда — мешканка міста Дубляни Львівської області. Свій блог дівчина почала вести з коротких жартівливих вайнів, а сьогодні у неї більше 20 тисяч підписників.

Читайте також:  Отруїлися невідомою речовиною: У Львові госпіталізовано людей, серед них дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.