facebook

Вибрала total black: два нових образи першої леді Олени Зеленської під час поїздки до США

Продовжуємо розглядати образи першої леді України Олени Зеленської в рамках візиту до США. Вона супроводжує чоловіка-президента в цій робочій поїздці.

На офіційній сторінці Володимира Зеленського в Instagram були опубліковані знімки, на яких вони разом з першою леді зображені під час відвідування Меморіалу жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні, який відкрили 2015 року в центрі Вашингтона.

“Голодомор – одна з найстрашніших трагедій в історії нашого народу. Ми ніколи не забудемо про цей нелюдський злочин проти українців. Американський народ солідарний з нами в цьому” – свідчить підпис під фотографіями.


 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Олена Зеленська вибрала для цього виходу скромне вбрання в чорному кольорі. Вона була в подовженому жакеті з вишивкою золотого колосся, під яким була чорна блузка та одягла спідницю. Волосся першої леді було розпущене і укладене локонами, а у вухах були золоті сережки.

До слова, нагадаємо, 24 серпня, коли президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська брали участь заходах з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, перша леді також з’явилася на публіці у вишуканому образі від української дизайнерки Лілії Літковської. Вона поєднала сорочку з білою вишивкою спереду і ззаду у вигляді колосків зі спідницею, звуженою донизу.

Після відвідин меморіалу президентське подружжя відвідало музей-садибу першого президента США Джорджа Вашингтона “Маунт Вернон”, де відбулася презентація 31-го аудіогіда українською мовою, який був запущений в світі.

“Надзвичайно рада, що тепер аудіогід працюватиме й у Сполучених Штатах, де кожен українець або той, хто цікавиться нашою мовою, зможе почути історію першого Президента цієї великої країни українською”, — написала в Instagram пані Зеленська.

На цей захід перша леді приїхала в лаконічній чорній сукні від бренду AMG з цікавим верхом, тонким поясом на талії і в поєднанні з темно-сливовими шкіряними човниками на підборах. В Instagram Stories бренд поділився знімком Олени Зеленської в цьому образі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

В Instagram першої леді були опубліковані й інші фотографії із заходу.

Читайте також:  Стало відомо, яке українське місто першим запустить вакцинацію проти COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.