facebook

В Івано-Франківській області ветеран АТО підірвав себе гранатою у одній з квартир багатоповерхівки

Чому чоловік вирішив накласти на себе руки – невідомо

У місті Калуш Івано-Франківської області у квартирі однієї із багатоповерхівок вибухнула граната. Внаслідок НП загинув 51-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

У квартирі вибухнула граната


“Вчора о 20:15 до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у квартирі він виявив свого сина із тілесними ушкодженнями”, – йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та криміналісти.

Поліцейські встановили, що мешканці будинку близько 16:00 почули звук, схожий на вибух, але не зорієнтувалися, де він пролунав. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно – отриманих внаслідок вибуху гранати.

За інформацією видання “Суспільне”, голова громадської спілки “Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича” Олександр Соколовський уточнив, що гранатою себе підірвав 51-річний ветеран АТО Анатолій Новічонок.

“Він (Анатолій Новічонок — ред.) гранату поставив собі під живіт. Батько ще встиг якось вибігти з кімнати. Де він узяв гранату мені не відомо”, — розповів Олександр Соколовський.

З яких причин чоловік вирішив вкоротити собі віку – невідомо. У загиблого залишилися діти та дружина.

Правоохоронці на місці події вилучили залишки вибухового пристрою, їх направлять на проведення експертизи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство із додатковою кваліфікацією – нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  “На фронті я бачив рани, які не мали б загоюватися. Але вони загоювалися”, – лікар з Прикарпаття (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.