facebook

Мер Івано-Франківська погрожує звільненням невакцинованим членам виконкому

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пригрозив невакцинованим членам виконкому звільненням. На те, щоб виправити ситуацію, мер дав чиновникам 2 тижні.

Усі члени виконкому міської ради мають бути вакциновані. На думку Руслана Марцінківа, влада є прикладом для громадян, тому першою повинна отримати вакцину проти COVID-19.

Мер погрожує обмеженнями


Руслан Марцінків попередив членів виконкому, що якщо вони не вакцинуються, то у міській раді будуть скорочення. Окрім того, багатьох позбавлять премій.

Мер Івано-Франківська переконаний, що громадян можна мотивувати та закликати вакцинуватися, однак представники влади повинні це зробити.

Подобається, не подобається, ми є приклад для всіх. Не хочете вакцинуватися – заяву на звільнення. Інакше буде депреміювання і скорочення,
– пригрозив Марцінків.

Така заява очільника міста викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж, які в коментарях звинуватили Марцінківа у порушенні Конституції України через те, що вакцинація є добровільною.

Текст публікації Руслана Марцінківа
ПОРА КОЛОТИСЬ!

#безпека_ІФ

Працівники виконавчого комітету міськради мають бути 100% вакциновані! Єдина «відмазка» – коли – це коли лікар підтверджує протипоказання і виписує довідку.

Подобається, не подобається, ми є приклад для всіх.

Не хочете вакцинуватися – заяву на звільнення. Інакше буде депреміювання і скорочення.

Це людей ми можемо мотивувати, закликати. А працівники міської ради ПОВИННІ бути вакциновані.

Даю два тижні.

Читайте також:  У Польщі психічно хворий чоловік зарізав мера міста Гданськ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.