facebook

“Їхали з концерту, додому лишалося 4 км”: подробиці моторошної ДТП на Львівщині, в якій загинуло троє людей

Семеро потерпілих перебувають у тяжкому стані у лікарні.



Стан сімох потерпілих, які постраждали в автотрощі у Львівській області, досі тяжкий. Троє з них у реанімації. У потерпілих множинні переломи, пошкодженні внутрішні органи.

Про це йдеться у випуску ТСН.Ранок 26 серпня.

Дві автівки зіткнулися напередодні уночі. Компанія друзів поверталася з концерту у Бориславі додому в село. Їх було пятеро, за кермом 40-річний водій. В таксі на шаленій швидкості увігнався легковик. Його 19-річний водій був напідпитку і виїхав на зустрічну. Від удару машини перетворилися на брухт.

Водій таксі та ще двоє пасажирів – 16-річна дівчина та 20-річний хлопець – загинули на місці. Трьох осіб шпиталізували.

“Вони всі разом були на концерті, замовити собі таксі і їхали додому, ще лишилося 4 кілометри”, – розповідає мати потерпілого Стефанія Шифурка.

Травми отримав і сам 19-річний водій, який вилетів на зустрічну, та його троє пасажирів.

“Спідометр в того дурня зупинився на 140. Наш Славік ніколи не перевищував швидкість, могла бути 60 кілометрів, він до всіх сварився: “Чим тихіше їдеш, тим далі будеш”, – розповідає колега загиблого Ярослава Марина Каблаш.

Біля палати шофера нині конвой. Хлопцю оголосили про підозру за вчинення смертельної ДТП, йому загрожує до 12 років за ґратами. Тим часом на місце трагедії рідні загиблих несуть квіти та лампадки.

Читайте також:  Переламані хребти, все в крові: на трасі між містами сталася масштабна аварія, багато жертв (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.