facebook

Виступ “живого” Кузьми довів людей до сліз. А під час виступу у фан-зону “містично” впали дрони. Містика?

Артиста “оживили” за допомогою сучасних технологій.

24 серпня відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України, на якому виступило багато відомих українських артистів.

Вони виконували пісні, що стали найкращими за 30 років незалежності країни.

Однак, організатори вирішили вшанувати пам’ять й легендарного Андрія Кузьменка. Вони включили його композицію “Люди, як кораблі” до святкової програми. Пісню виконував гурт “Скрябін”.

Разом з колективом “заспівав” й покійний Кузьма Скрябін, зображення якого транслювалося на екрані.

Організатори “оживили” артиста за допомогою сучасних технологій. Навіть вуста Андрія Кузьменка реалістично промовляли слова пісні.

“Одних артистів за життя не розуміють, інших – забувають одразу після смерті. Але є такі унікальні люди, як Кузьма. Він був модним, улюбленим, популярним – це не минає й досі. Навпаки, у всіх амплуа – поета, телеведучого, музиканта – нам Кузьми не вистачає. За допомогою технологій повертаємо його”, – сказав ведучий шоу.

Шанувальників творчості Андрія Кузьменка ошелешив такий перформанс. Адже багато хто вважає саме його справжнім патріотом та символом незалежної України. Деякі ділилися, що навіть плакали під час його виступу. Зокрема, вони розповідали таке:

До сліз! Справжній патріот своєї країни! Любимо тебе!
Він найбільше асоціюється з незалежною Україною – справжній син своєї країни!
Завжди у моєму серці Кузьма – щирий син України! Світла пам’ять!
Дуже зворушливо! Вічно живий! Ми тебе пам’ятаємо!
Однак, не всім сподобалося те, що Кузьму “оживили”. Адже деякі вважали, що самому Андрію таке б не сподобалося. Вони стверджували, що достатньо було б транслювати лише його фото.

А під час виступу гурту “Скрябін” на концерті до Дня Незалежності у фан-зону містичним чином впали дрони, що літали над глядачами.

Про це розповів користувач Facebook Андрій.

“Не вірю в містику, але під час виступу групи “Скрябін “на НСК “Олімпійський” на фан-зону одночасно впали всі дрони які літали над стадіоном”, – написав чоловік на своїй сторінці, опублікувавши відео з концерту.

На концерті, присвяченому 30-річчю незалежності України, група “Скрябін” виконала один з найвідоміших хітів “Люди, як кораблі”. За допомогою комп’ютерних технологій спів Кузьми відтворили на величезному екрані.

Нагадаємо, лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року. Артист потрапив у ДТП в Дніпропетровській області.

Читайте також:  “Молимося за тебе”: В’ячеслава Узелкова терміново госпіталізували. Чому онкоцентр?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.