facebook

В Польщі трагічно загинув українець: просимо всіх небайдужих про допомогу

В м. Кельце раптово обірвалося життя нашого земляка — активіста, почесного донора, надійного чоловіка та люблячого батька.

Ігор Ільїн приїхав до Польщі на роботу, а вдома, в Україні, на нього чекала дружина та двоє дітей віком 11 та 17 років. Приблизно 2 тижні тому з ним сталась біда — пошкодив ногу (перелом без зміщень). Коли той прийшов до лікаря, той виписав йому лікарняний та вітаміни і наказав лежати вдома.

Лікування виявилось неефективним, до того ж, за кілька днів в нього з’явився фурункул на голові. Раптово Ігорю стало погано, він самостійно звернувся до 4-х лікарень, де його попросту не хотіли приймати і відправляли додому — мовляв, нічого серйозного. Швидка також приїжджати на виклик не захотіла, — навіть тоді, коли стан чоловіка погіршився і йому вже було важко говорити.

Тому Ігор самостійно викликав таксі та поїхав до найближчого відділення SOR (лікарняне відділення швидкої допомоги) в м. Кельце, що на вул. Грюнвальдська 45. Там його ще кілька годин тримали в коридорі і не хотіли оглядати. Останньою звісткою від чоловіка того дня було повідомлення 5 серпня: “Лежу під крапельницею. Готують різати”.

Як стало відомо дружині Марині, йому провели невелику операцію на голові та згодом відпустили додому. Востаннє на зв’язок з нею той виходив у неділю, 10 серпня пополудні. Далі зв’язок з ним обірвався. Жінка забила на сполох і самостійно розпочала розшуки. Небайдужі земляки приїхали за вказаною адресою, де проживав Ігор в м. Кельце, викликали господаря квартири, той і відкрив двері. Всередині помешкання знайшли мужчину вже мертвим.

Що саме стало причиною такої раптової смерті — невідомо. Можливо, були якісь ускладнення після хірургічного втручання. Але що б там не було — дружина втратила коханого чоловіка, а діти втратили люблячого і турботливого батька.

Читайте також:  ДТП у Франківську: нетверезий водій, тікаючи від патрульних, влетів в огорожу церкви

Ось з якою теплотою та любов’ю згадує коханого дружина Марина:

“Родом ми з міста Подільськ Одеської області. Ігор — пенсіонер МВС за вислугою років. Завжди був активістом міста за правду. Був почесним ДОНОРОМ УКРАЇНИ. У нас є 2 дітей: доньці — 17, а синові — 11 років. Більш як 20 років Ігор не пив спиртного взагалі. Завжди брав участь у виборах. Він любив і захищав свою сім’ю до кінця і гідно. За ним я була як за кам’яною стіною. Тільки стіна ця звалилася в одну мить…”

Наша редакція знала чоловіка не лише як активного читача, а й як достойну людину, яка завжди була готова прийти на допомогу. Він брав участь у зборі коштів на притулки для тварин тут, у Польщі, а нещодавно знайшов гаманець з грошима і разом з поліцією повернув його власниці, за що отримав подяку від правоохоронців за таку активну позицію.

Для перевезення тіла в Україну потрібні чималі кошти (приблизно 2 тисячі доларів), яких у сім’ї зараз немає. Тому просимо всіх небайдужих допомогти цій родині.

Карта ПриватБанку 4149499147516999 — дружина Ільїна (Ильина) Марина.

Карта ПриватБанку 5168755905997157 — дочка Ільїна Валерія.



Редакція InPoland приносить щирі співчуття родині загиблого. Спочивай з миром, Ігоре!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.