facebook

Киянка зняла ролик у відповідь на мовний закон в Україні і потрапила в скандал. Відео

Адвокатка Дарина Климович із Києва виступила проти мовного закону в Україні, а також слів президента про те, що ті, хто не любить країну, повинні виїхати з неї. У підсумку жінка нарвалася на критику підписників.

Про свою позицію вона заявила, знявши ролик. Його опублікувала в своєму Instagram і на Facebook-сторінці адвокатського бюро “Климович і партнери”, вказавши геолокацією Росію (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

“Що ж… Хто я така, врешті-решт, щоб не слухати Президента?” – підписала відео авторка.



На кадрах жінка наводить твердження гаранта, депутата Верховної Ради, “націоналістів” і мовного омбудсмена: “Хто не любить Україну – їдьте до Росії”, “Треба валити з цієї країни”, “Чемодан. Вокзал. Росія”, “Якщо вам не подобається закон про мову – переїжджайте в іншу країну” відповідно.

Далі Климович збирає валізу і граціозно йде з нею до дверей, а потім розвертається і “відповідає”: “Валіть самі з моєї країни”.

Така позиція жінки не сподобалася українцям. У мережі вони порадили їй їхати з України і побажали щасливої дороги.

Так що ж не їдемо? Вас там чекають”, “Забирайся геть!”, “Навіщо в кінці розгорнулася? Була на вірному шляху”, “Так у чому проблема звалити? Якщо тобі не подобатися моя країна і ти підтримуєш окупантів, то що ти тут забулася???”, “І що ви спробували цим довести? Тільки гірше собі зробили”, “Щасливої дороги”, – прокоментували підписники.

Читайте також:  "Ідіть в жо*у, "Первый", – зірковий прикарпатець про російський канал

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.