facebook

“Вагітна наречена більше ніколи не побачить коханого”: у Польщі трагічно згорів молодий українець

У Польщі обірвалося життя 24-річного українця Турецького Ігоря. Хлопець проживав на Львівщині, а у Польщу поїхав на заробітки. Трагедія сталася під час пожежі у будинку в якому мешкав українець. Зазначається, що у Ігоря залишилася вагітна наречена.

Близькі та знайомі просять допомогти зібрати кошти щоб доправити його тіло в Україну і поховати на рідній землі.

Про це повідомляє Наталія Сопрун у групі “Наши в Катовице | Katowice | Польша”:

“Страшне горе трапилося з нашим товаришом.!!! Який проживав в Польщі в місті Катовіце. Від тяжких опіків в лікарні помер Турецький Ігор(хлопцеві 24 роки). Великі гроші потрібні для транспортування тіла Ігора на Україну,де чекає сина мама для поховання. У Ігора залишилася вагітна наречена. Вірю що світ не без добрих людей.Давайте допоможемо разом” – йдеться у дописі.

В Україні допомогти родині можна за реквізитами: 5375414115762600 Олег М. (монобанк) – про це пише Анна Савицкая у групі Дрогобич демократичний.



Наречена Ігоря також опублікувала зворушлий допис, в якому прощається з коханим:

“Ти будеш нашим ангеликом ❤️❤️❤️ будеш нас оберігати з верху❤️ такої світлої і доброї людини я не зустрічала ніколи❤️ мій Ігорчик дякую тобі що залишив частинку себе для нас ❤️❤️ я цю частинку буду гріти і оберігати під серцем❤️ вічна пам’ять мій хлопчик любимий
ТИ ЗРОБИВ МЕНЕ ЩАСЛИВОЮ❤️” – пише дівчина.

Читайте також:  “Ми закопаємо тебе прямо тут, і ніхто не знайде…”: Як на заробітках з українцями поводяться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.