facebook

Загибель школяра на водоспаді Кам’янка: вчительку звинуватили у смерті учня

У червні під час екскурсії на водоспаді Кам’янка загинув 6-класник львівської школи. Вчительку, яка супроводжувала дітей, офіційно звинуватили у смерті хлопчика.

Зі школярами на екскурсію поїхали 5 дорослих. Серед них була й класна керівниця Людмила Гребень




Вчительку звинуватили у загибелі школяра
Вчительку львівської середньої школи №82 Людмилу Гребень офіційно звинуватили у смерті 6-класника Артема Прадєда-Янчака. Хлопчик загинув під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам’янка у національному парку “Сколівські Бескиди”.

Обвинувальний акт щодо 45-річної класної керівниці хлопця скерували до Сколівського районного суду. Її звинувачують у неналежному виконанні обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Якщо провину жінки доведуть у суді, їй загрожуватиме від 3 до 5 років у в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади терміном до 3 років.

Коротко про загибель школяра на водоспаді Кам’янка
У національному природному парку “Сколівські Бескиди” 2 червня під час шкільної екскурсії на водоспад Кам’янка загинув 6-класник.
Хлопець намагався зробити селфі, однак впав у швидку течію.
Мама школяра розповіла, що її син за день до загибелі святкував свій День народження.
Групу з 44 учнів львівської школи №82 супроводжували 5 дорослих – троє вчителів і двоє батьків.
Після загибелі хлопчика у класної керівниці трапився серцевий напад. Вона потрапила в реанімацію.
Також лікарі госпіталізували 53-річного вчителя, який намагався витягнути хлопця з крижаної води. Чоловік отримав обмороження.
Після трагедії водоспад Кам’янка вирішили обгородити.

Читайте також:  “Поcтрaждала не одна дитина”: cкaндал навколо вчительки у Львові отримав неочікуване продовження (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.