facebook

12-річна дівчинка-спадкоємиця Баби Ванги Зробила моторошний прогноз

Єдина спадкоємиця великої ясновидеці Ванги – французька дівчинка Каеде Убер, озвучила моторошне пророцтво на 2021 рік.

Спадкоємиця Ванги Каеде Убер шокувала пророкуванням на найближчі місяці.

Французьку дівчинку Каедее Убер, яка розмовляє з потойбічними силами і бачить майбутнє, ще кілька років тому охрестили єдиною спадкоємицею великої Ванги.



Її народження передбачила сама болгарська віщунка, заявивши перед смертю, що йдучи не втече і друге пришестя унікального дару обов’язково буде.

В езотеричних колах вважається, що душа Ванги вселилася в тіло цієї дівчинки, яка буде бачити так, як бачила знаменита болгарська ясновидиця.

8 травня Каїді Убер, озвучила моторошне пророцтво.

«Хвороби і війни не знають кордонів», – заявила дівчинка.

За словами Каеде біда у вигляді страшної хвороби від якої немає ліків, почне розширюватися з Гонконгу, після чого південно-східний грип може оголосити війну всьому світу.

Щоб не допустити поширення вірусу, не рекомендується на початку 2021 роки відвідувати країни, де шириться даний вид грипу.

Нагадаємо, що згідно з пророцтвом самої Ванги, в 4599 люди знайдуть безсмертя, але перед цим вони пройдуть через жахливі випробування.

У 2088 році з’явиться вірус, який буде вбивати миттєво. Це значно зменшить чисельність людей на планеті. Ніякі ліки не зможуть врятувати людство. «Протиотрута» буде розроблено тільки через три століття – в 2404 році.

Каеде Убер, передбачення на 2022 рік: в США відбудеться жахливий теракт з многочисленними жертвами.

Серед безлічі прогнозів юної ясновидиці, що контактує з потойбічним світом, головним можна виділити моторошні події, які обрушаться на США. За словами Убер, там до кінця поточного року відбудеться жахливий теракт з численними жертвами.

«Людей будуть вбивати. Буде дуже багато крові. Буде багато людей і загиблих. Араби принесуть смерть », – напророкувала дівчинка.

Читайте також:  Допомога прийде з різних куточків світу: знайдено пророцтво старця Дорофея про перемогу України

Мати юної провидиці каже, що останнім часом Каїді стала смертельно боятися емігрантів з Близького Сходу.

Юна провидиця також дала свою характеристику кандидата в президенти США Хілларі Клінтон. За словами дівчинки, Клінтон перебуває в найсильнішому стресі і «біля цієї жінки завжди є доктор, який її лікує». На думку юної французької цілительки, Клінтон зібрала цілий букет хвороб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.