facebook

В Івано-Франківську патрульні випадково зупинили двох чоловіків, які їхали вбивати місцевого підприємця

Підозрюваними є 26-річний уродженець Білорусі та 29-річний житель Києва.



В Івано-Франківську патрульні випадково зупинили автомобіль, у якому виявили зброю. Згодом з’ясувалось, що водій та пасажир авто приїхали, щоб вбити місцевого підприємця.

Про це повідомили в департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

За даними поліції, патрульні ввечері зупинили автомобіль, на задньому сидінні якого була зброю, пакети із пластиковими пляшками, наповненими легкозаймистою рідиною, GPS-трекер та два комплекти номерних знаків.

29-річного жителя Києва та 26-річного уродженця Білорусі затримали. Працівники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області з’ясували, що метою приїзду чоловіків на Прикарпаття була підготовка до вбивства. Жертвою мав стати місцевий підприємець.

Затриманим оголосили про підозру через підготовку до умисного вбивства на замовлення за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14, п. 11 п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України). Їх триматимуть під вартою без можливості внесення застави. Правоохоронці встановлюють замовників вбивства.

Читайте також:  Франківський готель став найкращим тризірковим бізнес-готелем Європи (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.