facebook

Пророцтва Олени Реріх про третю Світову війну і друге сонце на небі. Чи є у нас ще шанс

Багато пророків і провісників стверджували, що Третя світова війна обов’язково трапиться, а якщо й ні, то наша планета буде балансувати між життям і смертю через  глобальні катастрофи. У будь-якому випадку Армагеддон близький.

Олена Іванівна Реріх, видатний філософ і громадський діяч, заспокоює – війни не буде. Вона не раз передбачала підсумок військових конфліктів, і завжди виявлялася права. Так чому ж вона повинна помилятися з приводу Третьої світової?

А ось що стосується глобальної катастрофи, то тут пророки минулого не помилилися.

коротка біографія


Олена Іванівна Шапошникова народилася в Санкт-Петербурзі в 1879 році в родині академіка архітектури. Її батьки були високоосвіченими людьми, які часто спілкувалися з відомими представниками мистецтва. Леночка росла в оточенні найрозумніших людей того часу. Вона рано навчилася читати, і вибираючи книги, віддавала переваги історичним і духовно-філософських праць.

Олена досягла високої майстерності гри на фортепіано, прекрасно малювала. З відзнакою закінчила жіночу гімназію і музичну приватну школу.

У віці 20 років вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, молодим художником і археологом Миколою Реріхом. Незважаючи на заперечення батьків, які вважали, що дочка гідна кращої партії, Олена вийшла заміж за Миколу і народила двох синів. Старший став ученим зі світовим ім’ям, молодший – художником і мислителем.

Микола часто хворів, у нього були слабкі легені. У 1916 році сімейство Реріхів виїхало до Фінляндії на лікування. З цього моменту почалося їх подорож по світу. Вони жили в Лондоні, США, Індії. Побували в важкодоступних і маловивчених місцях Монголії, Китаю, Тибету. До Росії, незважаючи на палке бажання, повернутися так і не змогли – у візі відмовили.

Останні роки життя Олена Реріх провела в Індії. Ця країна її захоплювала і притягувала найбільше. Померла вона в 1955 році, на сім років переживши чоловіка.

Читайте також:  В Польщі щораз більше зростають напади та ненависть до українців: прокуратура оголосила вражаючі дані

незвичайні здібності
Багато шанувальників таланту цієї дивовижної жінки навіть не здогадуються, що вона була не тільки філософом, письменником і громадським діячем, а й володіла даром яснобачення. Вона передбачила чимало важливих подій, багато з яких вже збулися. А деякі ще чекають свого часу.

І в ті часи, і зараз хтось визнає існування надприродних здібностей, а хтось вважає їх вигадкою, шарлатанством.

Олена Реріх дуже серйозно вивчала суть паранормальних здібностей людини, духовні основи ясновидіння, закономірності їх розвитку. Свої міркування і висновки вона привела в Агні-Йоги, співавтором якої була.
Дружила Олена Реріх з відомим російським теософом, окультистом і мандрівництвом Оленою Блаватською.

збулися пророкування
За своє життя Олена написала чимало літературно-філософських праць, а також вела велике листування. Зараз всі ці записи служать незаперечним доказом того, що вона могла бачити майбутнє.

Після того, як людство дізналося про страшне бомбардування японських міст Хіросіми і Нагасакі, всі побоювалися, що ось-ось може початися нова війна, в якій буде використано вже ядерну зброю. Олена писала, що Третьої світової війни не буде.

«Ніякі руйнування атомними бомбами не будуть допущені, бо то значило б кінець нашої Землі».
І мала вона на увазі не рішення жменьки політиків, а контроль ситуації Вищими Силами, в існуванні яких Реріх була абсолютно впевнена.

У 1950 році, коли весь світ стежив за корейським конфліктом і побоювався спалаху нової війни, Олена знову була переконана, що цього не станеться. Але ж тоді жоден політик не міг зі стовідсотковою впевненістю стверджувати подібне.

У своїх листах своїм послідовникам Олена писала наступне:

«Корейський епізод не може служити« casus belli »для світової війни!»;
«Світова війна не буде допущена, вірніше, буде припинена втручанням Сил Космічних»;
«Мушу сказати, що як і раніше не бачу світової війни, але лише окремі зіткнення…».
Ситуація загострилася в 1954 році, коли розгорівся неабиякий військовий конфлікт між просоветским Китаєм і проамериканським Тайванем. Для захисту інтересів Тайваню, уряд США погрожував застосувати ядерну зброю. Газети всього світу писали про те, що Третя світова стоїть на порозі. Світ, затамувавши подих, стежив за розвитком ситуації.

Читайте також:  Шредер після зустрічі з Путіним заявив, що той налаштований на переговори з Україною

І знову Олена заспокоювала своїх друзів:

«Події насичені! Але зберігайте спокій. Великої війни з Китаєм не буде, незабаром вона закінчиться!»;
«Китайське зіткнення не виллється в світову війну».
Як бачите, всі її передбачення збулися.

Пророцтва про майбутню політичну ситуацію
Але привид Третьої світової все так же маячить на горизонті, люди до цих пір побоюються, що вона може початися в будь-який момент. Сильні світу цього не припиняють мірятися силами і брязкати один перед одним вдосконаленням зброї.

Олени Реріх вже давно немає, але в своїх записах вона не раз писала, що Сили Світла не допустять страшної війни і в майбутньому:

«Не турбуйтеся про можливість нової світової війни. Не звертайте уваги на багато фальшивих чуток. Великі Вчителі на дозорі. Наша планета буде охороною. Світова війна означає знищення нашого людства!! Така катастрофа повинна бути відвернена! »
Але вона знала, що повного світу на планеті не буде ніколи. То там, то сям, але будуть виникати локальні конфлікти. Особливо часто протистояння будуть з’являтися між країнами Сходу і Заходу:

«Світової війни не буде – тільки деякі зіткнення»;
«Працюйте спокійно – світової війни не буде, але окремі безглузді зіткнення ще продовжаться».
космічний гість
Передбачала Олена і прийдешні світові катастрофи. Не раз писала вона про «грізний удар Долі», який неминучий, оскільки наближається зміна космічних циклів еволюції.

«Карма Миру давно вже складена в Мирах Вищих. Явно Армагеддон закінчується в грозі і блискавці, і чим ближче до граничного терміну, тим завзятіше стає боротьба Сил Світла і Темряви. Після великого вогняного хрещення настане час нового будівництва на основі кращої співпраці народів в ім’я загальнолюдської, а не расової Культури ».
За словами Олени, Юпітер закриває від телескопів Король-зірку, гігантське небесне тіло, яке в тисячі разів перевищує розміри самого Юпітера. Нам не судилося дізнатися точну дату, але одного разу цей космічний об’єкт вторгнеться в наше життя.

Читайте також:  Підводні човни США і Росії вступили в бій біля Аляски: світ на порозі Третьої світової

«Проб’ють Космічні Терміни, і Земля наша оновиться під променями Нового Світила, що наближається до нашої Сонячної Системи. Потужні промені Його покроплять і пожвавлять нашу Землю, яка перетвориться в казковий сад. Місяць теж воскресне. Рослинне життя на Місяці буде дуже яскравим і пишним. Колір місяця зміниться: стане червоно-коричневим ».
Це поки ще невідоме нам світило пройде через Сонячну систему, і сім днів ми будемо спостерігати на небі відразу два Сонця. А потім космічний гість знову сховається на мільярди років.

«І це явище з’явиться скоро. Незриме світило – це Сонце нове, яке пройде через нашу Сонячну систему і на мить здасться нам, щоб сховатися на мільярди років до свого нового відвідування ».
Ну а нам залишається тільки гадати, які перетурбації може викликати гігантський космічний об’єкт, коли так близько наблизиться до нашої Землі.

А ви вірите в пророчий дар Олени Реріх і її передбачення? Пишіть свою думку в коментарях!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.