facebook

“Їдьте в РФ”: Зеленський різко звернувся до жителів Донбасу, які вважають себе росіянами

Донбас буде українським, більше того без України там ніколи не буде цивілізації, впевнений президент.

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що окуповані райони Донбасу, а також захоплений РФ Крим ніколи не буде російською територією.

В інтерв’ю на каналі Дом він підкреслив, що тим, хто зараз живе на тимчасово окупованому Донбасі потрібно розібратися в собі, і відповісти на питання, хто вони: українці чи росіяни.

Зеленський підкреслив, що якщо відповідь “російський”, то краще вже підшукувати місце в Росії, оскільки Донбас буде українським, більше того без України там ніколи не буде цивілізації.




“Донбас ніколи не буде російською територією, рано чи пізно Україна повернеться. Неважливо, скільки часу він буде окупований”,
– заявив президент.

А всіх тих жителів регіону, які пов’язують своє майбутнє з Росією, а не з Україною він закликав їхати в РФ.

“Любиш Росію і вважаєш, що все життя відчував, що територія України – це Росія, якщо ти так відчуваєш, то в ім’я своїх дітей і онуків вже потрібно їхати і шукати собі місце в Росії – це правильно”, – зазначив глава держави.

Він упевнений в тому, що Донбас ніколи не буде російською територією. На його думку “Без України на цій території цивілізації не буде. Це як стіна в Берліні. Це неважливо, в будь-якому випадку люди, історія скористаються моментом і стіна завалиться. Якщо не домовляться, все рівно, скористаються моментом люди”. Все одно, за словами Зеленського, настане момент повернення, і не важливо, скільки це займе часу.

При цьому Зеленський додав, що силою ніхто нікого виганяти не буде.

Нагадаємо, раніше президент РФ Володимир Путін звинуватив Україну в тому, що вона нібито не хоче повертати окуповані території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться в статті глави РФ “про історичну єдність росіян і українців”.

Зокрема, мова йде про те, що Росія нібито “зробила все можливе для того, щоб припинити війну на Донбасі”. А саме-уклала Мінські домовленості, які Україна, як переконаний Путін, нібито відмовляється виконувати.

Читайте також:  Жінка вбила чоловіка, бо заважав дивитись дебати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.