facebook

Як через 15 років у Калуші знову одружилися пані Надія та сеньйор Джузеппе

Рідні організували для молодят, які відзначають кришталеве весілля, святкове відзначення в Калуському відділі ДРАЦС Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

15 років тому доля поєднала їх однією спільною дорогою життя. Щоб знайти один одного, обом треба було пройти нелегким життєвим шляхом, подолати тисячі кілометрів, знайти порозуміння та навчитися спілкуватися однією мовою, інформують “Вікна”.

Цього тижня в Калуші громадянка України пані Надія та громадянин Італіі сеньйор Джузеппе відсвяткували своє кришталеве весілля. Цього дня були весільні обручки, як вперше, і солодкий поцілунок, і запис в Книзі ювілейних одружень міста Калуша, і перший танець.



“А от кришталеві келихи як подарунок від молодят в їхній щасливий ювілейний день одруження отримали ми! Нехай чистота, тендітність вашого кохання стане прикладом для дітей та онуків! Ви чудові!”, — розповіли в Калуському ДРАЦСі.

“Сьогодні ми обновили обітниці, які дали 15 років тому. Ми несемо своє кохання, турботу, повагу не тільки через роки, а й через кордони. Бажаємо вам пронести любов двох сердець, не зважаючи ні на що. Завжди бути разом, допомагати один одному і цінувати все, що у вас є. Хай збуваються всі мрії, на многії літа! Шлемо щирі поцілунки від України до Італії”, — йдеться у зверненні молодят, яке вони залишили для молодого покоління.

Читайте також:  Івано-Франківська митниця назбирала в бюджет 1,3 млрд.грн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.