facebook

На Франківщині продовжують шукати прикарпатця, котрий пішов у ліс по гриби і зник

Правоохоронці розшукують безвісти зниклого Василя Голуба, 1945 року народження, мешканця села Пациків Вигодської ТГ Калуського району.

1 серпня із заявою до поліції звернулась донька розшукуваного. Жінка повідомила, що її батько напередодні пішов у ліс по гриби та додому не повернувся, інформують у поліції.

Наразі місце перебування чоловіка невідоме.

Поліцейським допомагають рятувальники та місцева громада, які перевіряють водойми, лісові масиви, проводять подвірний обхід та опитують місцевих мешканців.

2 серпня пошуки чоловіка відновили, створили три пошукові групи, які розшукують чоловіка в лісових масивах на околиці с. Пациків та в напрямках до с. Грабів і с. Новоселиця.

Всього до проведення пошукових робіт залучили 27 осіб, чотири одиниці техніки, три собаки, квадрокоптер.

Станом на 19:00 2 серпня, три пошукові групи обстежили близько 220 гектарів території лісового масиву та за допомогою квадрокоптера близько 150 гектарів відкритих ділянок місцевості.

Зниклу особу не знайшли, пошукові роботи призупинили та продовжать 03.08.2021.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 155 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве. Чоловік був одягнутий в кросівки синього кольору, штани темного кольору, світлу сорочку, кепку біло-жовтого кольору.



Читайте також:  В Івано-Франківську розшукують 17-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.