facebook

У Туреччині через масштабні пожежі евакуювали туристів: дерева перетворювалися на попіл, згоріли будинки. Фото і відео

У Туреччині кілька днів поспіль вирують лісові пожежі. Загинуло вже шість осіб, а постраждали більш як 400. Надзвичайники продовжують боротися з вогнем, більшість осередків, за винятком 10, їм вдалося взяти під контроль.

У Туреччині через масштабні пожежі евакуювали туристів: дерева перетворювалися на попіл, згоріли будинки. Фото і відео
При цьому пожежі знову підійшли до курортних міст, пише BBC. Під загрозою опинилися деякі будинки і готелі, туристів частково евакуювали (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Евакуація туристів у Туреччині
Станом на неділю, 1 серпня, в місті Бодрум було евакуйовано три п’ятизіркові готелі. Для того, щоб вивезти відпочивальників у безпечне місце, використовували судна берегової охорони. До операції також долучилися приватні човни і яхти.

Сьогодні вранці вогонь у місті все ще не вдалося згасити.

Вогонь наблизився до курортних міст.

Наслідки руйнівних пожеж
Як пише місцеве видання SonDakika, в селі Бейджилер у провінції Мугла пожежа почалася вдень в суботу, 31 липня, і тривала до ранку. Жителі населеного пункту були дуже налякані, частину з них (близько 1100 осіб) евакуювали. Деякі ж вирішили залишитися, щоб урятувати домашніх тварин.

Вогонь швидко поширювався через сильний вітер. У селі згоріли чотири будинки, крім того, на попіл перетворилися багатовікові сосни – згоріли сотні гектарів хвойного лісу.

Пожежа в селі Бейджилер.


Через лісові пожежі сильно постраждали тваринницька галузь, сільське господарство і бджільництво. Люди переживають, що тепер вони залишаться без засобів до існування.

Наслідки лісових пожеж у Туреччині.

Згоріло кілька будинків.

Нагадаємо, що в неділю, 1 серпня, в Туреччині продовжили боротися з лісовими пожежами. Крім того, було затримано підозрюваного в підпалі

Читайте також:  У Молдові суворо відповіли Путіну: "Незалежна країна може зберігати газ там, де вона вирішить"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.