facebook

Пантера буквально зняла скальп: постраждалий від нападу хижака не працював в екопарку

33-річний чоловік потрапив до лікарні у важкому стані, усе тіло його було покусане, та найбільше – голова.

Напад пантери на чоловіка у приватному зоопарку в селі Ковалівка під Полтавою закінчився його госпіталізацією у шоковому стані зі значною крововтратою. Пацієнта уже прооперували і загрози для його життя більше немає.

Про що розповіли полтавські медики і чому мовчать в екопарку, де сталася трагедія, йдеться 30 липня в сюжеті ТСН.19:30.

Постраждалого від нападу пантери чоловіка уже перевели з реанімації в травматологію. Він при тямі, але розповідати про обставини цього випадку нічого не хоче.

З розповідей очевидців відомо, що пантера напала на чоловіка, коли він розвозив корм візком. “Вона сиділа у нього на плечах і в пащі тримала верх його голови. У нього не було верхньої частини скальпу, вона йому відірвала”, – розповідала свідок події.

Як повідомив Володимир Пінчук, лікар-травматолог Полтавської обласної лікарні, куди госпіталізували потерпілого, пацієнта доставили у важкому стані.

“Фактично було знято скальп з голови, численні рвані рани тулуба, обличчя та кінцівок. Під час операції було реімплантовано знятий скальп з волосяної частини голови”, – розповів він.

У приватному зоопарку Ковалівки, де пантера напала на чоловіка, відмовляються коментувати цей інцидент. На телефонні дзвінки дирекція екопарку не відповідає. У приватних розмовах тутешні працівники жодних подробиць щодо нападу тварини на чоловіка, який годував її, не повідомляють.

У поліції ж з’ясували, що постраждалий насправді не був працівником екопарку. “Він є начебто товаришем директора зоопарку, який іноді консультується з ним, бо за освітою обоє ветеринари”, – розповів речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Чому в клітці з хижаком перебувала стороння людина, будуть з’ясовувати поліцейські у рамках кримінального провадження, відкритого за цим фактом. Адміністрації екопарку загрожує покарання від грошового штрафу до двох років обмеження волі.

Читайте також:  На Прикарпатті молодий чоловік вкоротив собі віку

Де зараз перебуває хижак (є інформація, що напав на чоловіка самець пантери), з’ясувати наразі не вдалося. Найпевніше його ізолювали.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.