facebook

Всі були в шоці, що зробив мільйонер на весіллі своєї дочки. Такого точно ніхто не очікував (відео)

Останнім часом ми нерідко можемо почути по телевізору і в Інтернеті омега дорогих весіллях багатих і відомих людей з величезною кількістю запрошених гостей, знаменитостей, вишуканими стравами, пафосними нарядами, тоннами феєрверків і святкуваннями в старовинних замках.

І як ви розумієте все це диво не рідко обходиться в мільйони, а іноді і в десятки мільйонів доларів.

Але як правило через кілька днів про це все забувають і не залишається нічого крім спогадів і фотографій, ну і звичайно ж чуток, якими повниться інтернет. Адже вже давно багатшими є практика-зробити будь-яке торжество ще багатше, шикарно ніж у сусіда і з ще більшим позерством, сказом і розмахом, а головна мета звичайно ж показати свою крутість і щедрість.



Мовляв не пошкодував грошей на весілля, до слова про схоже красивою весіллі мріяла Індійська дівчина на ім’я Шей Рамон. Незабаром в її житті повинна була відбутися ця довгоочікувана подія. Ось уже півроку велася підготовка до найважливішого свята. А так як Венді весілля святкує близько тижня, то природно наречений і наречена вирішили підготуватися дуже серйозно. Шейра була єдиною дочкою своїх батьків, а її батько а jameson від є одним з найбагатших і шанованих людей в Індії.

Він займається перепродажу пшеницею тканин. Як і будь-який інший батько Аджай душі не чаяв у своїй коханій ширше, і він робив все, щоб принцеса була найщасливішою. І як ви розумієте чоловік вирішив не скупиться на весіллі дочки, а тому планував як то кажуть затіяти бенкет на весь світ і запросити всіх своїх друзів і знайомих колег, і іншим бомонд, де загальна кількість гостей повинно було бути приблизно 3000.

Читайте також:  Готувалася до весілля: відомі моторошні деталі розстрілу 22-річної Олени Старостенко під Львовом

Все йшло за планом і наближався день весілля. Здавалося, що нічого не віщувало ніяких змін в їхніх планах. Але одного дня, як пізніше розповідав сам Аджай, в кабінет магната в його кабінет постукала Шейра. Продовження у відео.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.