facebook

В автобус в’їхала п’яна водійка: у Польщі в ДТП постраждали українці, їхній стан тяжкий

Загалом в автобусі їхало 9 осіб.



У Польщі вранці суботи, 24 липня, на трасі автобус з українцями потрапив у ДТП. У результаті госпіталізували до лікарень 10 осіб, зокрема, троє у важкому стані.

Про це повідомляє RMF 24.

Зазначається, що аварія сталася у Лодзькому воєводстві Польщі на трасі біля міста Радомсько. Там зіткнулися і перекинулися у кювети на протилежних сторонах дороги автобус Volkswagen та Nissan Qashqai.

За інформацією видання, в салоні автобуса було 9 пасажирів, серед них сім громадян України. Постраждали усі, а також водійка легкового автомобіля.

За даними поліції, троє постраждалих перебувають у важкому стані. Потерпілі у лікарнях.

Також госпіталізована 36-річна жителька гміни Ґідле, яка керувала Nissan. Перший тест на вживання міцних напоїв показав 4 проміле алкоголю в організмі. Поліція попередньо встановила, що вона спричинила зіткнення з автобусом, несподівано виїхавши на зустрічну смугу руху.

На місці ДТП працює поліція за участю прокурора.

Нагадаємо, 15 липня в Польщі в аварії загинув 34-річний українець. За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi на рівному відрізку дороги втратив керування над транспортним засобом, з’їхав на узбіччя і перекинувся.

Як повідомлялося, біля Тарнува у Польщі сталася аварія, у якій потерпіли українці. Серед чотирьох травмованих є неповнолітній.

Читайте також:  З'явились подробиці жахливої аварії, у якій загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.