facebook

В Іспанії можна задарма отримати будинок і роботу. Назвали умови

Наразі для оренди доступно всього три будинки і два робочих місця, але зупинятися на цьому мерія не планує.



Вимираюче містечко в Іспанії під назвою Грієгос запропонувало сім’ям з усього світу безплатні будинки і роботу. Про це розповідає УНІАН з посиланням на NY Post.

У містечку, що на північному сході Іспанії, в останні роки скоротилося населення до 132 осіб, тому мерія придумала оригінальний спосіб боротьби з депопуляцією.

Ми пропонуємо вам попрацювати на кухні в ресторані Paladar de Aragón. Також ви можете управляти готелем-рестораном «Грієгос», що на головній площі. Якщо ви працюєте віддалено, ви можете користуватися нашим коворкінгом», – йдеться в оголошенні.

Перші три місяці проживання будуть безплатними, після чого орендну плату піднімуть до 225 євро на місяць. Місто віддасть перевагу сім’ям з дітьми, щоб врятувати місцеву школу, в якій навчається всього дев’ять учнів. За кожну дитину вказана знижка на оренду в розмірі 50 євро, тому сім’ї з двома дітьми будуть платити за будинок всього 125 євро на місяць.

Мерія Грієгоса отримала вже понад 3000 заявок з усього світу, і кількість кандидатів росте. Не виключено, що в разі успіху інші іспанські міста запропонують аналогічні умови, оскільки населення у віддалених куточках країни постійно скорочується.

Читайте також:  У Польщі бракує працівників — куди їдуть українці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.