facebook

Потоки води збивали людей з ніг: Одесу накрила найпотужніша злива з 2013 року. Фото та відео

В Одесі пройшла потужна злива, яка затопила вулиці міста. Сильні потоки води буквально збивали з ніг людей. За словами містян, такого сильного дощу вони не бачили з 2013 року.


Про це пише місцеве видання “Думська”. Через негоду в ряді районів Одеси зникло електропостачання. Також вітром повалило дерева.

За інформацією гідрометцентру, в місті за годину випав 31 мм опадів. А в передмісті в Роздільна випало за годину 34 мм, а в Затишшя – 51 мм.

Відзначається, що через буревій вночі кілька літаків не змогли приземлитися в аеропорту. Так, борт LOT, який прибув з Варшави (Польща), повернувся назад, а літак Azur Air Ukraine з Анталії (Туреччина) полетів до Борисполя.

Додамо, що через величезну кількість води проїзд тимчасово обмежений вулицями Балківська, Приморська, Королева, багатьма вулицями Фонтана і Черемушек. Потоки води обрушилися на вулицю Генуезька, Французький бульвар і Дерибасівську, а також центральну алею Аркадії.

Також затоплені вулиці і провулки Пересипі та прилеглі вулиці і спуски Приморської, Академіка Вільямса та окремі ділянки на інших вулицях.

Через воду авто не можуть проїхати на Водопровідній, Середньофонтанській, Канатній в районі проспекту Гагаріна, на проспекті Шевченка, Посмітного, Філатова, Іцхака Рабина, Космонавтів, по Фонтанській і Люстдорфської дорозі.



https://youtu.be/u71vaHBLZws

Читайте також:  Педагогів почали щеплювати від коронавірусу просто у школі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.