facebook

Після телепередачі знайшли зарізаним батька 3-річної дівчинки, яку побили до коми під Дніпром. Фото

На Дніпропетровщині знайшли мертвим 36-річного Олександра Мироненка – батька побитої до стану коми 3-річної дівчинки. Чоловік загинув за дивних обставин на наступний день після того, як в ефірі українського телеканалу вийшла програма про знущання над 3-річною Христиною.

Про те, що тіло місцевого жителя 13 липня знайшли на мосту, що з’єднує Шульгівку і хутір Судівка, написав у Facebook Віктор Зезюлін. За його словами, в поліції розглядають версію самогубства, проте місцеві жителі сумніваються, що Мироненко сам покінчив із життям.

Напередодні трагедії, увечері 12 липня, показали програму “Говорить Україна” за участю Мироненка. У студії намагалися розібратися, хто винен у побитті дівчинки.

Зазначимо, що в цьому підозрюють 25-річну матір Христини Світлану та її співмешканця. Прикметно, що жінка спершу звинуватила у викраденні й нападі на маленьку біологічного батька дитини – Мироненка. Незабаром від таких заяв жінка відмовилася й сама стала підозрюваною.

Чоловік в ефірі сказав, що бачив доньку за десять днів до трагедії, перш ніж її забрала матір, до того дівчинка пробула з татом приблизно стільки ж. За його словами, офіційно Христина не записана як його донька, водночас у нього є діти від попереднього шлюбу.

Також Мироненко додав, що про побиття дівчинки дізнався 11 червня, коли до нього приїхав наряд поліції. У відділку вже була Світлана.

“При мені вона сказала, що вдарила кулаком п’ять разів по голові та смикнула за руку. Це була перша версія. За іншою, дитина нібито впала з черешні. Я не вірю, що вона її била. Може, у них там щось зі співмешканцем трапилося, може, той вдарив. Не знаю. Але Світлана щось приховує”, – розповів чоловік.

Читайте також:  В центрі Івано-Франківська побили музиканта через російські пісні

Його колишня дружина Інга заявила, що, знаючи родину ексчоловіка, не сумнівається в його причетності до побиття дівчинки.

А ось криміналісти та експерти, які перевірили маму Христини на поліграфі, стверджують, що Світлана систематично била дівчинку, а останні “завдані нею травми стали для дитини ледь не фатальними”. У студії жінка заявила, що за останній тиждень ні разу не відвідувала доньку в лікарні.

Водночас лікарі прокоментували стан Христини, давши обнадійливі прогнози – “дівчинка стабільна, дихає вже самостійно (її від’єднали від апарату ШВЛ), дитина буде жити, але”.

Як передає dnipro.tv, похорон Мироненка відбувся 14 липня на місцевому Шульгівському кладовищі. Відомо, що він жив на сусідній вулиці.

За підозрою односельчан 35-річного чоловіка, до його смерті нібито може бути причетним нинішній цивільний чоловік ексдружини Мироненка.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.