facebook

У готелі на Прикарпатті зловмисник вистрілив дівчині в обличчя

На Івано-Франківщині в резиденції “Синьогора” відбулася стрілянина і конфлікт. Постраждали двоє осіб: 20-річна дівчина та її брат. Як заявила поранена українка, конфлікт розпочав 44-річний киянин, який згодом і відкрив вогонь із травматичної зброї.



Факт стрілянини 14 липня підтвердили на сайті обласного ГУ Національної поліції. Зазначається, що сам інцидент трапився в ніч із 9 на 10 липня. Подробиці нападу на своїй сторінці в Instagram розповіла потерпіла, підписана в соціальній мережі як Анастасія Бандерівська.

Вона розповіла, що приїхала відпочивати в готель із компанією друзів і рідних, зокрема братом, нареченим і двома маленькими дітьми.

Конфлікт між постояльцями та ще одним гостем готелю, 44-річним чоловіком, спалахнув пізно ввечері. Останній звинуватив хлопців у тому, що вони нібито курили в коридорі, але дівчина заявила, що це не так.

Незабаром чоловік почав знімати компанію на камеру телефону, те ж саме зробив наречений Анастасії.

Як написала вона, відпочивальник спершу погрожував: “Я зараз вас тут перестріляю”, – а потім і справді відкрив вогонь.

Спочатку він вдарив рукояткою зброї по голові брата дівчини. Коли та побігла до хлопця, чоловік вистрілив. Куля потрапила в обличчя, а саме в щоку та ніс постраждалої.

Вона поскаржилася, що не знає, який вигляд матиме її обличчя після того, як поранення заживе.

Дівчина також заявила, що справу нібито можуть “зам’яти”. Вона стверджує, що стрілка пізніше відпустили, а саме провадження з хуліганства перекваліфікували на нанесення легких тілесних ушкоджень.

Читайте також:  Деякі маршрутки перевозитимуть франківців по старих цінах?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.