facebook

У Польщі відкрили збирання коштів для родини з України, яка потрапила у жахливу ДТП

Чоловікові і жінці зробили операцію на хребті, а син вийшов із коми.



У Польщі українці оголосили збір грошової допомоги родині, яка постраждала у жахливій автотрощі, яка сталася 3 липня неподалік міста Тарнув Малопольського воєводства. В результаті ДТП травмувалася молода родина – батько, мати та їхній 11-річний син, які їхали на заробітки до Польщі на збирання ягід.

Про те, що родина конче потребує коштів на лікування повідомили у соцмережі.

Зазначається, що чоловікові вже зроблено операцію на хребті, а зараз вирішується питання про проведення повторної. Жінка теж перенесла операцію на хребті, але, на щастя, вже може ходити. Маленький син тривалий час перебував у комі, але на днях він вийшов із коми, і зараз його стан покращується.

“Ми зв’язувалися з консулом, який допомагав українцям одразу після аварії, і зв’язувалися з страховою компанією, в якій були ці люди застраховані. Страхова компанія, поки що, поводиться трошки дивно. Тому ми попереджаємо цю страхову компанію – якщо вони відмовляться оплатити лікування цим людям – ми зробимо їх відомими (в негативному плані) на всю Україну!”, – повідомляють у Мережі.

Вже за кілька днів жінка подякувала небайдужим громадянам за фінансову підтримку і повідомила, що її син та чоловік почуваються вже краще.

Читайте також:  У Польщі потонула дворічна дитина з України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.