facebook

Зірка “Бетмена проти Супермена” знялася в сексуальній фотосесії

Галь Гадот, яка виконала роль Чудо-Жінки, постала перед шанувальниками в нижній білизні.


Ізраїльська модель і актриса Галь Гадот, яка зіграла Супер-Жінку в фільмі “Бетмен проти Супермена”, знялася в колоритній фотосесії для глянцевого журналу Interview.

30-річна актриса з’являється в кадрі в колготках і бюстгальтері, а на одному зі знімків зображена лежачи в гамаку. Також колишня Міс Ізраїль позує в светрі від Calvin Klein, який став вдалим доповненням до її сексуальному образу.

В інтерв’ю актриса поділилася враженнями від роботи над фільмом “Бетмен проти Супермена”, прем’єра якого повинна відбутися в березні 2016: “Я настільки схвильована через цю роль! Я отримала прекрасну можливість, щоб надихнути людей, і не тільки жінок. І не своїм прикладом, а прикладом своєї героїні – Чудо-Жінки! Вона дійсно багато чого варта”.

Гадот, яка зробила перерву в модельній кар’єрі для того, щоб завершити службу в ізраїльській армії, погоджується тільки на характерні ролі. Жінка хоче, щоб її трирічна донька бачила хороший приклад в особі своєї матері.

Коли вона вперше приїхала до Голлівуду і ходила на співбесіди з лос-анджелеськими менеджерами та агентами, актриса робила наголос на те, що їй потрібно зіграти сильного жіночого персонажа: “Я сказала їм, що я в змозі показати сильну жіночу сторону”.

“Я не хочу грати примітивну слабку героїню, яка тільки й чекає, щоб в її житті з’явився прекрасний чоловік, який врятує її від усіх бід”, – додала актриса.

Раніше повідомлялося, що кіностудія Warner Bros. опублікувала короткий зміст фільму “Бетмен проти Супермена”.

Читайте також:  Роздягнена Астаф'єва влаштувала інтимну фотосесію прямо на столі (фото 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook