facebook

«Вдалині від світського Києва». Зірка серіалів Кріпосна і Спіймати Кайдаша Тарас Цимбалюк одружився

Український актор Тарас Цимбалюк одружився зі своєю коханою Тіною Антоненко. До цього вони зустрічалися три роки.

Про це повідомила дружина актора у своєму Instagram. Вона опублікувала фото, на якому закохані позують спиною до камери в сірих банних халатах, на яких вишито Mr. Tsymbaliuk і Mrs. Tsymbaliuk відповідно. Подружжя сидить за столом, дивлячись на гірський пейзаж.

«Вийшла заміж за найкращого хлопця у світі. 03.07.2021 — рівно три роки нашим стосункам і віднині день нашого одруження. Відзначили у колі найближчих і рідних, далеко від світського Києва. Мій улюблений @taras.tsymbaliuk щаслива бути твоєю дружиною. Великого плавання нашого корабля під назвою «сім’я»!

P.S. тепер шансів назвати мене Тонею у недбайливих журналістів і випадкових знайомих не залишилося (через поєднання Антоненко Тіна я іноді виходила Тонею) прошу любити і жалувати Тіну Цимбалюк”, — написала наречена у своєму Instagram.


 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тина Цымбалюк (@tina_tsymbaliuk)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тина Цымбалюк (@tina_tsymbaliuk)

«Моя кохана дівчинка», — написав у коментарі до посту Цимбалюк.

Підписики і друзі нареченої написали безліч слів привітань до її публікації: «Вітаю, Тіночка!», «Вітаю;) яка прекрасна новина», «Мої вітання! Щастя вашій родині і взаєморозуміння», «Гарячі привітання». «Тіна, тобі дуже йде нове прізвище!» — написала стиліст Маргарита Мурадова. «Клас, вітаю, щастя молодим!», — привітала колега Цимбалюка Наталка Денисенко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ТАРАС ЦИМБАЛЮК (@taras.tsymbaliuk)

До слова, раніше мама Тараса Цимбалюка поділилася в Мережі фотографією з відпочинку в горах Чорногорії з чоловіком, донькою, сином та його нареченою, а незадовго до весілля закохані були на відпочинку в Еміратах. Цимбалюк зізнався, ніж Дубай його приємно здивував.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко зустрічалися три роки. Актор не раз розповідав, що вони з коханою добре розуміють одне одного і завжди підтримують. Вони познайомилися на зйомках, де він працював актором, а вона — гримером. Молоді люди сподобалися один одному, але через нерішучість Цимбалюк вперше написав дівчині через півтора року після знайомства. Після цього у них зав’язалися стосунки.

Під час участі в проекті Танці з зірками Цимбалюк зробив пропозицію своїй коханій в прямому ефірі.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль перемогла свою давню фoбiю (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.