facebook

Зв’язав двох дітей, порізав ножем малюка та заховався на горищі: поліція затримала зловмисника

Зв’язав двох дітей, порізав ножем малюка та заховався на горищі: під Кривим Рогом затримали зловмисника.

Чоловік весь день переховувався від поліції на горищі сараю сусіднього будинку. Йому загрожує довічне ув’язнення.

У Дніпропетровській області розшукали небезпечного злочинця, що зв’язав двох маленьких дітей скотчем і почав бити ножем меншого хлопчика. За життя дитини борються лікарі. Сергій Федотов, який порізав дитину, вже затриманий.

Дворічний Михайлик стікав кров’ю на ліжечку. Його семирічна сестричка Віка хоч і була поруч – зарадити не могла. Вітчим звязав їх скотчем.

Остання хата на вулиці – поруч порожні оселі. Тут немає сусідів та перехожих. На крики дітей нікому було прийти на допомогу. І нападник про це чудово знав. Згорьований дідусь каже – був на роботі. Троє малюків лишилися на бабусі. Вона з середньою дівчинкою пішла до магазину, коли раптом до хати прийшов чоловік, якого діти називали татом.



“Моїй дочці сказав: якщо не повернешся – підірву хату або поріжу дітей”, – розказав дідусь малечі Сергій Петрухін.

А після дзвінка почав бити ножем у шию та спину дворічного хлопчика. Мати тим часом викликала поліцію і подзвонила до бабусі. Коли та прибігла – нападника вдома вже не було. Жінка помчала з Михайликом до лікарні.

З мамою хлопчика 28-річний Сергій Федотов жив понад рік. Сільрада навіть дала їм хату. Та кілька місяців тому пара розійшлася і жінка поїхала на заробітки. А чоловік почав планувати помсту, припускають правоохоронці.

Поліція перевірила село та усі авто. Чоловіка, раніше вже засудженого за розбій, офіційно оголосили у розшук. Тим часом родина Михайлика і сусіди бідкаються, що не зарадили такому горю.

Читайте також:  Студентка Івано-Франківського коледжу зі своєю подругою обікрали хлопців, з якими напередодні познайомилися в нічному клубі

У сільраді твердять: жодних підстав втручатися не було. Жодного насильства до дітей раніше не було, підтверджують сусідки. За замах на вбивство малюка підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. Чи виживе Михайлик після таких поранень – лікарі прогнозів не дають.

Сергій Федотов, який порізав дворічного Михайлика, вже затриманий. Чоловік вдень переховувався від поліції на горищі сараю сусіднього будинку. На затриманні він чинив опір і відмовлявся виходити.

Як повідомляють у поліції Дніпропетровської області, його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та за ч. 3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.