facebook

Троє спортсменів з Калуської громади виступлять на Олімпіаді в Токіо

Сьогодні під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій та згідно з міжнародною й національною системою відбору був затверджений поіменний склад олімпійської збірної України для участі в Іграх XXXII Олімпіади в Токіо



До заявки увійшли 158 олімпійців в 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Івано-Франківську область представлятимуть двоє легкоатлетів: Михайло Гаврилюк (метання молота) з Івано-Франківська та Ганна Шевчук (спортивна ходьба на 20 км) з Павликівки на Калущині.

Також на Олімпіаді виступить уродженка села Студінки Наталія Стребкова, яка виступить за Тернопільську область у бігу на 3000 метрів з перешкодами, та Мар’ян Закальницький із Верхньої, який представить Збройні Сили України та Донецьку область (спортивна ходьба на 50 кілометрів).

Ганна Шевчук (Суслик) — майстер спорту України міжнародного класу, переможниця зимового чемпіонату України (2021), срібна призерка командного чемпіонату Європи.

Наталія Стребкова — срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи (2017), багаторазова чемпіонка України.

Мар’ян Закальницький — Заслужений майстер спорту України зі спортивної ходьби. Чемпіон Європи зі спортивної ходьби (2018), срібний призер командних чемпіонатів світу 2017 та 2018 років, учасник та призер чемпіонатів України та міжнародних змагань.

Читайте також:  Біржові торги в Токіо відкрилися зростанням котирувань

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.