facebook

Винуватець п’яної смертельної ДТП з мотоциклісткою працює в поліції: ЗМІ повідомили деталі аварії в Яремче

Смертельну ДТП у місті Яремче Івано-Франківської області, внаслідок якої загинула мотоциклістка з Києва Олена Денисенко, попередньо скоїв старший інспектор криміналістичного відділу СУ Національної поліції в Житомирській області Сергій Антонюк. 25-річний водій Volkswagen Touareg, за даними експертизи, перебував за кермом п’яним.



Аналіз крові, яку відібрали після аварії, показав 1,19 проміле алкоголю. Про це в середу, 7 липня, повідомив frankivsk24.online.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 6 липня близько 7:15 на дорозі Н-09.

Volkswagen, за даними поліції, рухався в напрямку Микуличина. На заокругленій ділянці дороги водій не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200.

Водійка двоколісного транспорту, якій було 32 роки, загинула на місці аварії.

Видання опублікувало фото машини, що потрапила в ДТП. На ній видно кров, а в салоні лежать номерні знаки ВХ7575СТ.

Журналісти назвали ім’я ймовірного винуватця зіткнення і зазначили, що Антонюк – син начальника Відділу державного екологічного нагляду ПЗФ, лісів і рослинного світу Державної екологічної інспекції Поліського округу Антонюка Руслана Сергійовича. Сам підозрюваний обіймає посаду в поліції.

Зазначається, що Антонюк-старший також був фігурантом двох проваджень (2019 і 2020 рр.) у справах про адміністративні правопорушення ПДР.

Окрім того, Сергій Антонюк, як ідеться в статті, є підозрюваним у справі про торгівлю людьми, розгляд якої ще триває. Цим провадженням займається Оболонський районний суд столиці.

Водія, який зіткнувся з мотоциклом, затримано. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Читайте також:  В Україні хочуть ввести ще один штраф для водіїв: може торкнутися багатьох

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.