facebook

П’яним виїхав на зустрічну: внаслідок ДТП на Франківщині загинула молода мотоциклістка

Сьогодні, 6 липня внаслідок ДТП спричиненого нетверезим керманичом у місті Яремче загинула молода жінка.



Як повідомляють у поліції Івано-Франківської області ДТП трапилось о 07:15 на дорозі Н-09 в Яремче. Як вдалось попередньо з’ясувати поліцейським, 25-річний водій Volkswagen Touareg рухався у напрямку Микуличина. Однак на заокругленій ділянці дороги не впоравшись з керуванням чоловік виїхав на смугу зустрічного руху. Як наслідок автомобіль зіштовхнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200, яким кермувала 32-річна мешканка Києва. Внаслідок отриманих травм молода жінка загинула на місці.

Поліцейські виявили у водія Volkswagen Touareg, який спричинив смертельну аварію 1,19 проміле, чоловік кермував автівкою перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Останній не травмувався, у автівці їхав сам, – зазначають у поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці затримали водія, та відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 ККУ. Поліцейські проводять досудове розслідування, з’ясовуючи усі обставини справи.

У Facebook групі “Байкери України – МотоОб’єднання (Bikers of Ukraine Moto-Association)” опублікували фото загиблої жінки.

Читайте також:  У Франківську сталося потрійне ДТП за участі тролейбуса. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.