facebook

У Черкасах няня в дитсадку побила дворічного хлопчика

Няню звільнять.



У черкаському дитячому садку № 55 няня побила хлопчика.

Про це на сторінці “Новини Черкащини” у соцмережі повідомила Тетяна Панасенко.

За її словами, дитині 2,5 роки. У вихованця дитсадка з’явилися синці.

Факт побиття дитини у коментарі під дописом підтвердила заступниця міського голови Анастасія Чубіна. “Няня буде звільнена. Методисту, яка виконувала обов’язки завідуючої, буде винесена догана за відсутність відповідної реакції на такий ганебний і протиправний вчинок”, – повідомила вона.

Інформація про це викликала шквал емоцій користувачів під дописом. Зокрема, вони кажуть про те, що варто було б у державних дитсадках встановити камери відеонагляду.

Як повідомлялося, у Києві оштрафували на 850 грн виховательку дитячого садка, яка побила двох 6-річних хлопчиків-близнюків. Іцидент стався ще у травні в дитячому садку № 138 по вулиці Ревуцького. Удень, під час сну малюків, двоє дітей старшої групи бавилися і голосно сміялися в спальні. Побачивши це, вихователька розлютилася, схопила дитячі капці й почала бити ними хлопчиків по обличчю та тілу. Після чого жінка спробувала приховати сліди злочину: відвела малюків в туалет і поставила під холодний душ. Червоні плями на тілі вона замазала маззю.

Читайте також:  Надмірна кількість контрольних – не найкраще для перевірки знань після дистанційки, – Шкарлет

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.