facebook

Шарпав і бив кулаками: у Польщі заарештували українця, який бив матір та вагітну співмешканку

Чоловікові за скоєне загрожує до 10 років в’язниці.



У Польщі затримали 31-річного громадянина України, який знущався з 54-річної матері. Він досить тривалий час бив її принижував і навіть погрожував вбити.

Про це повідомляє видання Yavp.pl.

Після затримання польські правоохоронці встановили, що чоловік вчиняв домашнє насильство не лише стосовно матері, а й своєї 31-річної співмешканки. Протягом останніх кількох місяців він тричі потрапляв у поле зору поліції саме через знущання над обидвома жінками.

Після першого затримання чоловікові заборонили наближатися до матері та співмешканки, але він порушив заборону і був заарештований. Українець провів за гратами понад три місяці.

Після виходу з-під арешту громадянин України взявся за старе й почав знову фізично та морально знущатися переважно зі своєї матері. При чому він ніде не працював, як і його вагітна співмешканка і повністю перебував на утриманні своєї матері.

“31-річний чоловік постійно ображав свою матір, погрожував вбити її, виділяв їй їжу, ускладнював користування окремими кімнатами, шарпав її та бив кулаками по голові й тілі, завдаючи численних травм”, – йдеться у повідомленні поліції.

Під час останнього затримання українець почав душити матір та схопився за ніж і навіть погрожував їй вбивством. Чоловіка заарештували на 3 місяці. За своє вчинки громадянину України загрожує навіть до 10 років в’язниці.

Читайте також:  До Франківська з'їхалися таксисти з цілої України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.