facebook

Співачка МакSим перебуває в критичному стані

Російська співачка МакSим (Марина Абросимова) зараз перебуває у вкрай важкому стані після того, як вона потрапила в лікарню, де її ввели в штучну кому через пневмонію. Наразі в артистки уражено понад 80% легень.



Так, за словами джерел, близьких до співачки, її перевели на апарат екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО), який використовують тільки в критичних випадках.

“На ЕКМО Марину перевели два дні тому. Вона перебуває в одиночній палаті з окремим постом спостереження медсестрою. Лікарі поки обережні в прогнозах, але сподіваються на краще”, – повідомило джерело виданню kp.ru.

А ось офіційна представниця співачки МакSим заявила, що не варто вірити інформації, розміщеної у ЗМІ стосовно того, що зірку перевели на ЕКМО. Однак зазначила, що артистка справді перебуває у вкрай важкому стані.

“У мене немає такої інформації, я б не стала довіряти джерелам, що розмістили цю інформацію, оскільки це неофіційна заява. Зараз стан Марини оцінюється як вкрай важкий, прошу зрозуміти позицію сім’ї і близьких – кожна людина має право на приватність, попри те, що є публічною особою”, – заявила представниця співачки.

Нагадаємо:

Співачка МакSим поскаржилася на погане самопочуття. Ще 13 червня вона виступала на сцені з температурою тіла 39 градусів. Тоді на сторінці в Instagram МакSим повідомила, що кілька разів здавала тест на коронавірус, однак результат був негативним.

Пізніше артистка потрапила в лікарню і її ввели в стан штучної коми через пневмонію. У виконавиці діагностували сильне ураження легень і низьку сатурацію (насичення крові киснем).

Через деякий час з’явилася інформація, що стан здоров’я МакSим став погіршуватися – в артистки виявили ураження понад 75% легень.

Читайте також:  Ірина Федишин похвалилася сімейним відпочинком в Італії (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.