facebook

Прикарпатський красень Богдан Юсипчук номінований на “Холостяка року” ФОТО

Уродженець Косова відомий актор Богдан Юсипчук номінований на “Холостяка року” від премії Blogger Awards 2021.

Актор, телеведучий, володар титулу Найкрасивіший чоловік планети Богдан Юсипчук ексклюзивно розповів STARBOM про номінацію «Холостяк року» на премії Blogger Awards 2021, пишуть Версії з посиланням на Бліц-Інфо.

– Богдане, блогери вже давно охрестили тебе завидним холостяком країни. Чого чекаєш від заходу Blogger Awards 2021?


– Чого вже тут приховувати, чекаю підтвердження цього офіційно (сміється). Наскільки мені відомо, Blogger Awards 2021 – найгучніша блогерська подія в Україні. Хочу там на людей подивитися і себе, само собою, показати.

– Це твоя перша номінація подібного роду?

– Так, «Холостяк року» у мене вперше. Сподіваюся, не за горами номінація «Чоловік року» і «Батько року» (посміхається).

– Ти якось стимулюєш свої шанси на перемогу?

– У якийсь момент я зрозумів, що це змагання не стільки твоєї медійності, скільки лояльності твоїх підписників. У деяких моїх «колег» по номінації підписників більше. Відповідно, якщо вони стимулюють своїх фоловерів голосувати за них, автоматично мають більше шансів. Тому хочеться, щоб організатори звертали увагу не тільки на кількість тих, хто проголосував, але і на «позамережеве» життя номінанта: чим він займається, наскільки активний соціально, які цінності транслює.

Особисто я надав можливість АБСОЛЮТНО будь-якому охочому потрапити до мене в Сторіс. Для цього потрібно було зайти на сторінку голосування, проголосувати за мене, зробити скрін і поставити посилання. Я робив репост з величезною фоткою людини і відміткою його профілю. А ще дав кілька інтерв’ю в контексті номінації.

До речі, про організаторів івенту. Хто вони?

– Дві симпатичні, розумні, позитивні і креативні дівчата – Тетяна Савицька (Tysovka Blogerov) і Олена Пащенко (BlogerZone). Вони особисто приїхали і віддали мені запрошення на Blogger Awards 2021 руки. Це дуууже круто.

Читайте також:  ДТП на Прикарпатті: Мікроавтобус злетів з дороги у кювет (фотофакт)

– Що зробиш насамперед якщо станеш «Холостяком року»?

– Подзвоню усім своїм колишнім (сміється). А якщо серйозно, передам привіт продюсерам шоу «Холостяк».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.