facebook

Чоловіка, який побив лікарку «швидкої» в Івано-Франківську, судитимуть

Судитимуть чоловіка, який побив лікарку «швидкої».



Про це повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури, передає Фіртка.

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 28-річного чоловіка за фактом спричинення легкого тілесного ушкодження, що викликало короткочасний розлад здоров’я (ч. 2 ст. 125 КК України).

За даними слідства, син жінки, що потребувала меддопомоги, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вийшов назустріч лікарям, які приїхали на виклик. Надалі між чоловіком та медиками виник конфлікт, у ході якого зловмисник завдав лікарці ряд ударів.

Зауважимо, що на даний час обвинувачений утримується під вартою на підставі ухвали суду від 31.05.2021 за вчинення у період з березня по травень ряду крадіжок із території одного з фермерських господарств.

Нагадаємо, ввечері 21 травня в Івано-Франківську побили лікарку з бригади швидкої медичної допомоги. У неї діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

Пізніше Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови Нацполіції України, щоб об’єктивно та неупереджено розслідувати факт побиття лікарки в Івано-Франківську, а також притягнути до відповідальності всіх винних.

Також у поліції зазначили, що чоловік був п’яний.

Читайте також:  Зґвaлтувaв уві сні: дружина подала до суду на чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.