facebook

На Прикарпатті знайшли мертвою дитину, яку віднесло течією річки

Увечері 12 червня в селі Тюдів Івано-Франківської області 12-річний хлопчик, граючись з однолітками біля річки Черемош, підковзнувся і впав у воду. Дитину підхопило сильною течією і він потонув.



О 20:50 у рятувальний пункт ГУ ДСНС Івано-Франківщини надійшло повідомлення про нещасний випадок, передала пресслужба відомства у Facebook. До місця події виїхали кілька аварійних бригад, щоб знайти дитину і надати їй допомогу.

“До аварійно-рятувальних робіт залучено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини (5 ос. і 1 од. тех.), місцевої пожежної команди селища Кути (3 ос., 1 од. тех.), Пошуково-рятувального відділення міста Косів Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС в області (5 ос., 1 од. тех., 1 катамаран). Оголошено “Збір-аварія” для відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС в області”, – зазначено в повідомленні.

На жаль, попри масштабні зусилля оперативної служби, врятувати дитину не вдалося. Вранці 13 червня в ГУ ДСНС повідомили, що тіло дитини дістали з води та витягли на берег. Реанімаційні маніпуляції не мали успіху.

Читайте також:  Прикарпаття лишається у “червоній зоні”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.