facebook

Вибух спинного мозку кремлівських пропагандистів VS нова форма гравців національної збірної України з футболу

Нова форма гравців національної збірної України з футболу в «гаварящіх головах» кремлівських пропагандистських структур викликала справжній вибух спинного мозку (в інших місцях «сіра речовина» відсутня).

Але це й не дивно: по-перше – тепер весь світ побачить офіційне відношення української влади до факту анексії АР Крим та намірів повернення півострова до складу територіальних одиниць України.

По-друге – путінських посіпак найбільше бісить усвідомлення того, що Українська збірна «на голову» вища від російської і може собі дозволити такі патріотичні перформанси.

На превеликий жаль дивує зовсім інше: паралельно з мафіозно-феесбешними рос-ЗМІ ідею критики нової форми українських футболістів підхопили окремі Інтернет-сайти нашого доброго сусіда – Польщі. На їхніх порталах публікується інформація, яка слово в слово повторює брудні «вкиди» так званих «журналістів» путінського режиму.



Невже влада РП не бачить фактів використання власного інформаційного простору іноземними спецслужбами? Невже дозволятиме російським окупантам «заморочувати» голови громадянам Польщі?

Питання залишається відкритим…

Читайте також:  Потрапила під гарячу руку чоловіка: Ззнайшли валізу з розчленованим тілом жінки

Шукайте деталі в групі Facebook