facebook

У Харкові кинули в людей гранату, поранені п’ятеро

У Харкові ввечері у вівторок, 8 червня, стався вибух на вул. Гагаріна. Попередньо, чоловік під час конфлікту підірвав гранату, коли поруч перебували люди. Відомо про п’ять постраждалих.

На сайті ГУ Національної поліції області вказали, що зловмисника було затримано. Уточнюється, що інформація про подію надійшла до копів о 21:53 від перехожого (щоб подивитися фото і відео, доскрольте сторінку до кінця).

Як пише Telegram-канал “Харьков News”, між компанією молоді та 29-річним чоловіком стався конфлікт, під час якого він кинув гранату РГД-5.

“Унаслідок вибуху гранати постраждали п’ятеро людей від 16 до 33 років. Усі постраждалі з осколковими пораненнями доправлені в медичні установи Харкова”, – йдеться в повідомленні.

Одному з чоловіків загрожує ампутація ноги. Серед постраждалих – випадковий перехожий, який опинився біля місця конфлікту, пишуть у мережі.

За даними очевидців, після того, що сталося, вулицею “бігли хлопці й просили викликати швидку”.



Зі свого боку Telegram-канал “Труха Харьков” передає, що чоловік, можливо, у нетверезому стані, після сварки кинув гранату на тротуар.

“Торохнуло на весь район… пошкодилася машина. Місцеві пацани розбили неадеквату пику”, – розповіли очевидці.

Кримінальне провадження відкрили за статтями “замах на вбивство” і “незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України.

29-річному затриманому оголосили про підозру. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Обережно, 18+!

Читайте також:  Двоє українців у Польщі "обчистили" банкоматів на мільйон злотих: їм загрожує в'язниця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.