facebook

Зеленська у прямому ефірі приготувала страви з нового шкільного меню. Фото і відео

Перша леді України Олена Зеленська разом з популярним кухарем Євгеном Клопотенком приготувала їжу, яка з нового навчального року з’явиться у шкільних їдальнях. Як стало відомо, тепер у меню буде 160 позицій.

Так, тепер діти будуть харчуватися львівським сирником і шпундрою – блюдо з буряка і тушкованого м’яса, а також морквяним салатом, булгуром і йогуртом з бананом. Про це йдеться в сюжеті програми “Сніданок з 1+1” (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Крім цього, тепер є страви для тих, у кого алергія на молоко, а також зменшено кількість хліба, цукру і солі. Ковбасу, сосиски, консерви і смажену їжу з меню прибрали.

У прямому ефірі Зеленська приготувала два салати: перший – з твердого сиру, вареного яйця, сирої моркви, зеленої цибулі, куркуми і сметани, а другий – з синьої і білої капусти, соусу “вінегрет”, сонячного масла, лимонного соку і солодкої гірчиці. А кухар Клопотенко спік смачний пиріг.

Варто зазначити, що перша леді на програму прийшла в білій сукні-сорочці з довгими рукавами і квітковим орнаментом. Волосся дружина президента зібрала, а також зробила легкий денний макіяж.



Олена Зеленська – дружина шостого президента України Володимира Зеленського, сценаристка студії “Квартал 95”.

Читайте також:  Городенківшина: у школі із сорока трьома учнями на роботу оформили 41 працівника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.