facebook

У Польщі троє чоловіків зґвалтували українку

У вівторок, 18 травня, в місті Нова Суль, що в Любуському воєводстві, троє невідомих чоловіків поглумилися над 20-річною українкою.



Інцидент стався серед білого дня під віадуком поблизу маєтків Сташиця та Фредра

Речник окружної прокуратури в Зеленій Гурі Збігнєв Фонфера підтвердив, що про такий випадок було повідомлено окружну прокуратуру в Новій Солі, і що розгляд справи триває.

Зловмисники напали на беззахисну дівчину, коли вона йшла узбіччям під віадуком, прямуючи до сусідніх односімейних будинків. Першим про цей інцидент описав місцевий тижневик «Tygodnik Krąg». Журналістам вдалось поспілкуватися з очевидцем події. Той саме проходив над віадуком о 13 год. Внизу він помітив дівчину, яка гірко ридала. У неї було темне волосся, довжиною до плечей. Штани були порвані, а вона мала замотану руку, – вочевидь, також отримала інші травми. Як зазначив очевидець, перехожих було досить багато, але ніхто не реагував на те, що відбувається. Та й сам він нічим не допоміг. Вчора вдень місцеві жителі бачили багато поліцейських патрулів, які прочісували територію, щоб знайти кривдників. Наразі зловмисників ще не спіймали.

Читайте також:  Польща постраждала від буревіїв та штормів (фото відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.