facebook

У мережі показали, як Єфросиніна виглядала у 13 років

У мережі опублікували знімок, на якому показали, як українська телеведуча Маша Єфросиніна виглядала у 13 років. Тоді у знаменитості був невеликий чубчик і чорний колір волосся.

Відповідне фото опублікували на сторінці в Instagram “Зірковий шлях”. Шанувальники зірки залишили безліч коментарів під постом.

Так, у кадрі Єфросиніна позувала в картатому вбранні, з коротким чорним волоссям і чубчиком. Крім того, у шкільний час ведуча носила масивні сережки з дерева.

На іншому фото, зробленому в наші дні, видно, що у знаменитості за ці роки не змінився колір волосся і вона все так само продовжує стригти і укладати чубчик.

Користувачі мережі оцінили архівне фото Єфросиніної та написали безліч коментарів під публікацією. Зазначимо, що знайшлися й ті, хто запідозрив телеведучу у пластиці.

“Як багато пластики!”, “Ніби не Марія у 13 років”, “А губи то накачала”, “Кумедна”, “Схудла зовсім”, – пишуть люди.




Коротко про знаменитість:

У 2014 Маша Єфросиніна пішла з “Нового каналу”, де тривалий час працювала ведучою різних розважальних програм. У серпні цього ж року зірка народила другу дитину, тому взяла невелику паузу в кар’єрі.

Зараз телеведуча активно веде блог у соціальній мережі, запрошує знаменитостей на авторську програму “Экзамен”, яка регулярно виходить на її Youtube-каналі, і займається благодійністю.

Читайте також:  Леся Нікітюк стала співачкою та випустила перший кліп (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.