facebook

Випили 1,5 літри горілки: на Хмельниччині підлітки потрапили до лікарні

У четвер, 13 травня, близько першої години ночі, на лінію «102» надійшло повідомлення з КНП «Чемеровецької багатопрофільної лікарні» по факту доставлення 3-х неповнолітніх осіб з алкогольним отруєнням. Про це повідомляє Ювенальна превенція Кам’янець-Подільського районного управління поліції, у “Facebook”.



Поліцейські з’ясували, що 12 травня один з хлопців придбав у смт Смотрич у місцевому магазині горілку ємністю 1,5 літра, після чого запропонував спожити даний напій своїм неповнолітнім друзям, внаслідок чого усім трьом стало погано.
На даний час загрози життю та здоров’ю дітей немає. Продавця за продаж алкоголю неповнолітньому буде притягнуто до відповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП, а батьків неповнолітніх за ст. 184 КУпАП.

“Відповідальність починається з мене — це не просто слова! Продавці повинні здійснювати торгівлю лише згідно чинного законодавства, батьки належним чином виховувати дітей, тоді і діти менше будуть потрапляти в ситуації, що загрожують їх здоров’ю та життю”, — наголошують у службі.

Читайте також:  «Гра на публіку!» У Зеленського розповіли, як ухвалюють закони у Раді

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.