facebook

Мама переможця «Голосу країни» з Тернопільщини Романа Сасанчина одужала від COVID-19 і вчиться ходити (фото)

Переможець 10 сезону “Голосу країни” Роман Сасанчин поділився, що його мама одужала від COVID-19 після двох місяців хвороби. Євдокія Петрівна досі перебуває в лікарні та вчиться ходити. Про це йдеться в інстаграм Романа Сасанчина, передає, передає 24 канал.



У День матері, який святкували 9 травня, співак Роман Сасанчин поділився з багатотисячною аудиторію шанувальників радісною звісткою.

Його мама Євдокія Петрівна нарешті отримала негативний тест на коронавірус, з яким боролася довгих два місяці. Жінку перевели з реанімації до стаціонарного відділення, де триватиме реабілітація.

«Мою маму перевели з реанімації у звичайне відділення, де її поки лікують. Тест на COVID-19 вже негативний, залишилася тільки реабілітація. Її зараз вчать ходити, вона потрохи піднімається з ліжка, багато говорить. Для нас це величезна радість», – поділився Роман Сасанчин.

Романова мама вчиться ходити на милицях по лікарняній палаті. Євдокія Петрівна докладає великих зусиль, аби врешті-решт одужати та повернутися до повноцінного життя.

У березні мама переможця “Голосу країни” захворіла на коронавірус. Спочатку їй ставало легше, вона нібито одужувала, однак COVID-19 спричинив серйозні ускладнення. Жінка перебувала в лікарні в критичному стані під апаратом ШВЛ. Тоді Роман Сасанчин звернувся до небайдужих за допомогою.

Слідом за мамою співака госпіталізували з коронавірусом. Він вчасно звернувся до лікарів, тому швидко поборов підступну недугу.

Після одужання Роман Сасанчин присвятив пісню важкохворій мамі. Зворушлива композиція отримала назву “Мамо”. Публіка почула трек у день народження Євдокії Петрівни.

Читайте також:  “У нашій родині сталося горе”: Під Житомиром загинув молодий хлопець. Рідні шукають свідків трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.