facebook

У Львові мати викинула з вікна 2-річну доньку: що відомо

У Львові з вікна 8-го поверху випала дворічна дівчинка. Трагедія сталася рано вранці в понеділок, 10 травня. Дитина загинула і за попередньою інформацією від поліції, до смерті дівчинки може бути причетна її мати.



Нові подробиці моторошної події повідомили на Varta1.

Дівчинка випала з вікна близько 8:30 ранку по вулиці Шевченка в мікрорайоні Рясне. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального відділення поліції. Врятувати дитину не вдалося, і поліція з’ясовує всі обставини трагедії.

Як розповів керівник “Варта 1” Ігор Зінкевич, слідчі, які працювали на місці події, не підтвердили інформацію про те, що це саме мати викинула дитину з вікна.

“У жінки є проблеми з алкоголем і після того, як дитина випала з вікна, вона дійсно вийшла і пішла в невідомому напрямку. На цей момент при розмові з нею і по ситуації у квартирі підтвердження того, що це зробила саме вона, у слідства немає”, – повідомив Ігор Зінкевич.

Раніше повідомлялося, що у матері дворічної дівчинки є психічне захворювання. Поліція її затримала і з’ясовує всі обставини події.

Читайте також:  Бив його, поки той не відключився: чоловік забив товариша вогнегасником до смерті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.