facebook

У мережі показали, який вигляд мала Полякова у 20 років

У мережі показали, як українська співачка Оля Полякова змінилася за 17 років. Фанати в коментарях відзначили, що артистка з роками стає тільки кращою.

Відповідний кадр з’явився на сторінці “Зірковий шлях” в Instagram. На архівному фото знаменитість позувала 20-річною. Перед шанувальниками юна зірка з’явилася в обтислій сукні з квітковими принтом, яскравим макіяжем і зібраними волоссям. Тоді як на другому фото Полякова зображена в схожій за фасоном сукні, але з коротким волоссям.

Під знімком шанувальники пишуть, що Полякова з роками стає тільки кращою. Також користувачі мережі відзначили, що 16-річна донька Маша на першому фото копія зірки, де та позує ще в юному віці.

“На першому фото – копія старшої доньки”, “Шикарна, просто вау”, “Жінка з роками стає як дороге вино”, “Завжди красива”, – писали в коментарях фанати.



Коротко про знаменитість:

Оля Полякова – українська співачка, телеведуча й акторка. Перший альбом під назвою “Приходь до мене” було анонсовано у квітні 2000 року в межах презентації проєкту “Продюсування українських виконавців”.

Через вісім років вийшов максісингл “Суперблондинка”, який ознаменував появу нового образа Олі Полякової – Суперблондинки – і однойменної шоу-програми.

Читайте також:  ДПСУ підтвердила фейковість довідки про поїздку Alina Pash у Крим

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.