facebook

Священник живе з п’ятьма жінками та 24 дітьми у двох величезних будинках

Життя цього чоловіка зовсім не звичайне – у нього п’ять дружин, 24 дитини, і всі вони живуть в двох величезних будинках, розташованих поруч один з одним.



Він – колишній єпископ мормонської церкви, йому 51 рік. Він перебуває в законному шлюбі тільки з першою дружиною, а з рештою – в «духовних союзах». Утім напрочуд усі задоволені, живуть дружно і переконують, що щасливі. Родина це цурається релігії, але зараз не ототожнює себе з жодною вірою.

«Ми, як сім’я, віримо в полігамію, при якій жінки мають таке ж право визначати сімейне правління, як і чоловік. Очевидно, що фінанси є величезною частиною цього. Необхідно захищати інтереси всіх», – наголошує глава сімейства.

У шлюбі цей чоловік перебуває 29 років, усі його жінки є між собою двоюрідними сестрами. Їх виховували в суворих релігійних традиціях, вчили бути слухняними «сестрами-дружинами».

Бреді Вільямс живе у США. Його законну жінку звати Полі, інших – Розмарі, Робін, Ноні і Рондо. Про його життя написала британська газета The Sun.

Бреді переконує, що він фемініст.

«Я вважаю себе феміністом. Звичайно, полігамія була патріархальною. Чоловік головний. Але мені подобається думати, що ми еволюціонували і все ще розвиваємося, – каже він. – Я думаю, що труднощі в багатосімейних родинах схожі на труднощі в односімейних, просто в нас вони посилюються. У полігамних сім’ях чоловік відповідає за гроші, а жінки просто повинні приймати те, що він говорить

Сімейний устрій у цій родині організовано так, що Брейді по черзі ділить ліжко з кожною дружиною. Він переключається на наступну опівдні щодня, стежачи за тим, щоб кожна жінка раз на п’ять днів була з ним. Чоловік переконує, що має духовний зв’язок з усіма дружинами. Також він визнає, що з усіх сил намагається запам’ятати всі імена своїх дітей в хронологічному порядку і додає, що у 2014 році став дідусем, коли його дочка Карлі народила сина Джессопа.

Читайте також:  Мухарський вперше розповів скандальні подробиці шлюбу з Єгоровою: “Била навіть ногами”

Дружини Бреді наполягають, що вони не заздрять одна одній і хочуть виростити своїх дітей в прогресивному будинку, де кожна дитина може вирішити, коли стане дорослою, чи хоче для себе такого життя.

Забезпечення такої величезної сім’ї – завдання не з дешевих для Бреді, який зараз працює на будівництві. У 2014 році він заліз у великі зростаючі борги, бо коли справа доходить до великих сімейних свят, святкування дійсно може завдати збитків навіть най товщому гаманцю.

Наприклад, в День Подяки величезна сім’я з’їдає двох індиків, одну шинку, 20 кілограмів пюре, дві величезні миски з начинкою, дві миски підливи, 36 булочок і 20 різних видів пирогів на десерт – і при цьому ніхто не відчуває ситості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.