facebook

На Сумщині під час пожежі батьки забули винести з полум’я 5-річну дитину

Неподалік Сум у Білопіллі в приватному будинку трапилась пожежа. Коли вогонь спалахнув у одній з кімнат, а всі члени родини успішно врятувались, у будинку залишився 5-річний хлопчик.



Про це передає ТСН.

В будинку мешкала ціла родина: мати-пенсіонерка, її дорослі сини, та невістка з онуком. Пожежа спіткала їх раптово. Спалахнуло у кімнаті, де була техніка.

На момент початку пожежі додому повернулася невістка з 5-річним сином. Жінка відвела дитину у віддалену кімнату будинку, сподіваючись, що туди пожежа не дійде. А потім у стресі забула про нього.

«Дитина перебувала в кімнаті, де не було ні пожежі ні диму, ми думали загасити пожежу самостійно. Тоді вже почався цей дим», – згадує мама хлопчика Юлія.

Хлопчика вдалось врятувати, коли на місце приїхали поліцейські та пожежники. Саме вони спитались у його рідних, чи в будинку більше нікого немає.

«Хлопчик дуже плакав, винесли на вулицю, він в одних колготках та светрику був, тому я віддала свою куртку, пригорнула і обіймала постійно, щоб він не хвилювався», – розповідає патрульна Світлана.

На щастя, дитина не постраждала та все обійшлося без госпіталізації.

Читайте також:  Кузьма Скрябін, Порошенко, Кличко та інші: Як виглядали українські політики і артисти в армії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.