facebook

Сергій Лазановський з Прикарпаття переміг у “Голосі країни”! (ВІДЕО)

25 квітня у суперфіналі 11 сезону “Голосу країни” глядачі нарешті дізналися ім’я переможця, ним став Сергій Лазановський з Прикарпаття.

Суперфінал був поділений на кілька етапів. На першому учасники співали сольно.

Першим у суперфіналі виступив франківський студент Тьома Паучек, котрий з Монатіком виконав пісню “Там, де нас нема” Океану Ельзи, пише “Галка”.

“Тьома дуже вартий цієї перемоги. Хочу побажати тільки йти вперед. Незгоди хай будуть там, де тебе нема”, – прокоментував його виступ тренер Монатік.

Юлія Тимочко із Рівного переспівала пісню “Вільна” Тіни Кароль та Юлії Саніної. А Сергій Нейчев виконав My Heart Will Go On від Селін Діон.

Закривав етап Сергій Лазановський з села Попельники на Івано-Франківщині. Підопічний Надії Дорофеєвої заспівав трек “Люди” Анатолія Хливнюка з Бумбоксу.

“Сергій з кожним ефіром ставав все кращим і кращим. Ти розкрився як актор. Хочу подякувати мамі Сергія, бо вихованішого хлопця в житті я ніколи не бачила”

Після цього глядачі своїми смс-ками могли обрати трьох талановитих співаків, котрі продовжать боротьбу. Тьома Паучек та Сергій Лазановський вийшли у наступний етап.

Тож юнаки у другому раунді співали зі своїми наставниками. Паучек і Монатік співали “Ти ж мене підманула”.

А Лазановський співав з Дорофеєвою “Два кольори”. Пісню вони присвятили своїм батькам. Юлія Тимочко і Тіна Кароль виконали “Мальви”.

За підсумку другого раунду глядацького голосування, проєкт покинув його фаворит Тьома Паучек.

“Це проєкт і він завершується. В будь-якому випадку всі сьогодні з нього підуть додому. Тому, ви мене ще почуєте і побачите, на великих сценах, бо у мене є такі плани”, – сказав Паучек на прощання.

Тож у останньому етапі “Голосу” Юлія Тимочко з Рівного заспівала “Wonderfull life” гурту Black, з якою пройшла на сліпих прослуховуваннях на старті шоу.

Ну а Лазановський виконав “You Are The” Reason артиста Calum Scott.

В підсумку, з великим, “дуже великим відривом”, за словами ведучого Юрія Горбунова, у конкурсі переміг Сергій Лазановський!

Зі слізьми на очах співак, колишній актор франківського драмтеатру, виконав гімн України.

Від організаторів шоу він отримав різні подарунки і навіть ключі від двокімнатної квартири у Києві.

Нагадаємо, Сергій Лазановський вже покидав проєкт, але його своїм голосуванням повернули глядачі.

Читайте також:  Нагадуємо: у вівторок у Франківську весь день не буде води

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.